Uncategorized
Städfirma i Haninge
May 15, 2022
0

Bor du i Haninge och går i tankarna om att anlita en städfirma? Om så är fallet så finns det flertalet städfirmor att välja bland i Haninge.

Varför anlita en städfirma i Haninge?

Idag lever många i en fartfylld anda och därav kan städningen hämmas. Orsakerna kan vara många varför du inte orkar ta tag i den där städning i din bostad i Haninge. Oftast handlar det om prioriteringar och där ligger städningen inte i topp i de flesta fall. Därav finns det flertalet städfirmor i Haninge som kan hjälpa dig med detta med en utförlig städning som får din bostad att vara fräsch från damm och smuts. När en städning görs av en städfirma i Haninge så görs den utförligt så att du som kund exempelvis skall kunna komma hem till ett helt ny städat hem efter en lång dag på jobbet. Nånting som kan vara en Betydelsefull städfirma haninge kan även vara skillnaden på ett hem som är kliniskt rent. När du anlitar en städfirma i Haninge kan du även använda dig av RUT-avdrag. Detta ger dig rätt till skattereduktion på upp till 50 % på arbetskostnaderna för städningen. Max taket för vad en person per år får utnyttja i RUT-avdrag är 75 000 kr.

Tjänster städfirma Haninge

Om du anlitar en städfirma i Haninge så kommer de med största sannolikhet att erbjuda en rad olika tjänster. En sådan tjänst kan vara storstädning som innefattas av en grundlig städning i hela hemmet från att putsa fönster till att damma av mattor, ja i stort sett rengöra hela hemmet. Detta är en tjänst som många kunder använder sig av kanske 1-2 gånger per år i kombination med den mer vanliga hemstädningen som görs 1 gång varje eller varannan vecka.

Tjänster som exempelvis kan erbjudas av en städfirma i Haninge

  • Storstädning
  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Fönsterputs

Leave a Reply