Uncategorized
Kunniga takläggare i Stockholm
April 24, 2023
0

Är du i behov av takläggare i Stockholm? Då har du kommit helt rätt. Vi är en grupp takläggare som utför tjänster runt om i Stockholm. Vi hjälper dig med takläggning, renovering och underhåll. Alla behöver ett stabilt tak som står emot väder och vind, så tveka inte att ta kontakt med oss.

Erfarna takläggare i Stockholm med stor expertis

Våra takläggare har lång erfarenhet och stor expertis. Du kan lita på att få ett välutfört arbete då alla våra takläggare är utbildade inom takläggning och har de behörigheter som krävs. Vi är vana vid att arbeta med de flesta typer av tak, såsom klassiska tegeltak, plåttak och tegelbetong.

Genom åren har vi hjälpt såväl privatpersoner som fastighetsägare och företag. Vi utför våra tjänster på både villor, lägenhetshus, industrilokaler och andra typer av fastigheter. År efter år har vi belönats med goda kundrecensioner, vilket gjort oss till industriledande takläggare Stockholm med omnejd. Vi har ett stort kontaktnät i branschen och kan hjälpa dig oavsett hur dina behov och förutsättningar ser ut.

Kontakta oss för en gratis offert

Att lägga ett nytt tak kan vara en komplicerad procedur. Våra priser varierar beroende på dina behov, vad det är för typ av tak och hur stort taket är. Det gör att det är svårt att ge ett exakt pris på våra taktjänster. Men för att du ska få en bild av kostnaden så erbjuder vi kostnadsfria offerter med prisförslag. Då vet du på förhand vad det skulle kosta att anlita oss till just ditt projekt. Det skapar trygghet för både dig som kund och oss som takläggare.

Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag. Beskriv vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en gratis offert där vi beräknat kostnaden. Kom även ihåg att våra tjänster berättigar till ROT-avdrag för dig som privatperson. Vi utför tjänster i hela Stockholm med omnejd.

Leave a Reply