Uncategorized
Företagare i Stockholm kan behöva en revisor
May 18, 2022
0

Om du är företagare, och det gäller oavsett vilken form du har: enskild firma, handelsbolag, aktiebolag etcetera, bör du anlita en revisor i Stockholm. Många tänker att det där med att revidera balans- och resultaträkningen kan väl inte vara så svårt. Om du har ekonomisk utbildning eller gått en kurs i företagsekonomi kan du säkert klara av bokföringen själv, men att anlita en revisor kan vara ett lagenligt krav. Om du är det minsta osäker är det bra om du vänder dig till en Uppseendeväckande revisor Stockholm som tar hand om företaget ekonomi. Din revisor kan hjälpa dig med bokföringen, men då kan inte samma person också revidera ditt företag. Ett datorprogram är dock allt som behövs för att han/hon kan komma åt dina ekonomiska transkaktoner och därefter hjälpa dig med antingen bokföring eller revision.

Känn dig säker med en revisor i Stockholm

Om du anlitar en duktig revisor för ditt företag kan du känna dig lugn med företags ekonomi, och helt fokusera på din verksamhet. Har du F-skattsedel och momsregistrering ska en momsbilaga skickas in till Skatteverket antingen en gång i månaden, varje kvartal eller en gång om året, det beror helt på vad du har för verksamhet. Det här med moms kan vara svårt att hålla isär eftersom momsbeloppet helt och hållet beror på vad du betalat moms på. Därför är det perfekt att få hjälp av en revisor i Stockholm som hjälper dig med det.

Skatteverk kräver korrekta siffror

Som sagt om du inte vet med dig att du klarar av företagets ekonomi på egen hand, bör du verkligen anlita en revisor i Stockholm, som har den utbildning som krävs för att alla siffror ska hamna i rätt kolumn och som hjälper dig med den årliga deklarationen när det är dags för den. Har du ett företag är det inte bara att logga in på Skatteverket och skriva under. Det krävs flera olika bilagor som tar tid att fylla i så det blir korrekt.

Leave a Reply